Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Outsight Media Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Calorifere tubulare Irsap
2745 lei
Brand
Tesi
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Irsap, liderul italian in fabricarea caloriferelor tubulare din otel care a făcut istorie prin inovatie si excelenta in producerea si dezvoltarea de produse care pot fi numita fara remuscari “TERMOMOBILIER” ne prezinta noua gama de calorifere tubulare din otel gama TESI.

Este o gama care garantează calitatea în sectorul caloriferelor, o calitate care ia naştere dintr-o experienţă vastă în încălzirea locuinţelor, scolilor, spitalelor si a cladirilor de birouri.

IRSAP a luat naştere în anul 1963 în Arqua' Polesine, provincia Rovigo si începe activitatea cu producţia de calorifere din oţel turnat.

Trei ani mai târziu a fost crea TESI, un calorifer tubular încă recunoscut pe piaţa Italiană cat si pe cea Europeana.

Imbinarea armonioasa dintre classic si modern da viata unui calorifer oricand actual, capabil sa se adapteze, si sa indeplineasca cu onoare functiile termice cat si estetice ale oricarui spatiu de locuit.

Construit dupa principiul LEAN, care asigura reducerea costurilor si optimizarea tuturor resurselor, caloriferul TESI este confectionat din otel de inalta calitate, din tuburi cu diametru de 25 mm, si colectori din tabla de otel imprimati si asamblati pe o linie automatizata cu sudura laser, astfel se poate acorda o garantie a produsului de 10 ani.

Pretul este pentru elementul Tesi2 H200.

Disponibil cu inaltimi de la 200mm pana la 2500mm si profile intre 2 si 6 coloane.
Din Gura in Gura
Alte Produse